29 Ocak 2008 Salı

Pc'lerdeki verileri senkronize biçimde korur


Içindeki MigoSync Software, Sifre Koruma özelligi ve 8GB'a kadar yükselen bellek kapasitesi ile Data Traveler 400, is seyahatleri için mükemmel çözüm sunuyor

Dünyanin en büyük bagimsiz bellek üreticisi Kingston Technology, dosyalari, emailleri ve internet tarayici ayarlarini senkronize ederek, kullanicilarin çoklu PC ortamlari arasinda çalismasina imkan taniyan yepyeni USB Flash sürücüsü DataTraveler 400’ü, Migo Software sirketinin veri senkronizasyon yazilimi MigoSync yüklenmis halde piyasaya sundugunu duyurdu.
DT400’ün doküman ve ayarlari en güncel haliyle korumak ve senkronize etmek için en mükemmel çözüm oldugunu söyleyen Kingston Flash Bellekler Ürün Müdürü Mark Akoubian, “E-maillere ulasabilme ve sifre koruma yardimiyla sürücü bölümlerinin güvenligini saglayabilme imkani DT400’ü evde veya is yerinde güvenli biçimde bilgisayara baglanmak isteyen herkes için en güçlü cihaz kiliyor” dedi.
8GB’a kadar kapasitelerle satisa sunulan MigoSync yazilimli DT400, kullanicilarin sistemler arasinda gezebilmesine ve is yapmasina imkan taniyor. Standart senkronizasyon özelligine ek olarak MigoSync, kullanicinin misafir oldugu PC’de, öncelikli olarak kullandigi Windows Mail, Outlook Express, Lotus notes gibi email uygulamalari desteklenmese dahi maillerine erismesine imkan taniyan Universal Mail Format1 özelligi ile birlikte kullaniciya sunuluyor. Sürücünün içerisinde standart olarak yer alan SecureTraveler2 yazilimi kullanicinin verilerini korumak amaciyla sürücü içerisinde sifre korumali bir alan “Privacy Zone” yaratmasini sagliyor.