6 Temmuz 2008 Pazar

Sony Ericsson 8.1 megapikselli Cyber-shot™


Cyber-shot™ telefon C905 ve kameralı telefon S302 modelleri fotoğraf bilgi, becerisi veya bütçesi ne olursa olsun herkesin, istedikleri her anı kolayca yakalayarak profesyonel bir fotoğrafçı gibi fotoğraflamasına imkan veriyor. Şık görüntülü kompakt telefon modelleri bir dijital fotoğraf makinesine alternatif olabilecek nitelikte.

8.1 megapiksel kamerasıyla Sony Ericsson’un şimdiye kadar tüketiciyle buluşturduğu en gelişmiş kameralı telefonu Cyber-shot™ telefon C905’te aralarında gerçek kamera flaşı da bulunan son teknoloji ürünü özellikleri bulunuyor.
Aynı gün duyurulan bir diğer kameralı telefon S302 ise; tüm teknolojik özellikleri, şık bir görüntü ve bir cep boyutu kadar ince tasarıma; daha uygun bir bedel karşılığında sahip olmak isteyenlerin beğenisine sunuyor.
Sony Ericsson Görüntüleme Bölümü Sorumlu Pazarlama Müdürü Sven Totté yeni modellerle ilgili olarak: “Sony Ericsson C905 Cyber-shot™ telefon ve S302 Snapshot telefon modelleri bizi daha iyi fotoğrafçılar haline getirmek için geliştirildi. Modeller bu bakış açısıyla geliştirilen teknolojik özellikleriyle harika fotoğraflar çekmek için çok daha kolay bir kullanım sunarak hiç bir anı kaçırmamayı sağlıyor.” diyor ve ekliyor, ”Her ne kadar temel olarak fotoğraf üzerine odaklanarak geliştirilmiş olsalar da bu modeller kendi arasında farklılaşıyor… 8.1 megapiksel kameralı C905 bir dijital fotoğraf makinesiya alternatif olabilecekken S302 ise hiç bir anı kaçırmak istemeyen ve Bluetooth™ aracılığıyla bu fotoğrafları anında başkalarıyla paylaşmayı sevenler için ideal bir model.”
Yeni Sony Ericsson C905 Cyber-shot™ telefon ile en iyi anı yakalayın!

Gerçek dijital fotoğraf makinesi tasarımı, 8.1 megapiksel kamera ve Xenon flaş sayesinde tam bir dijital fotoğraf makinesi deneyimi.
Yüz tanıma fonksiyonu, oto-fokus, akıllı kontrast ayarı Smart Contrast ve görüntü dengeleyici özellikleriyle dikkat çekici fotoğraf kalitesi.
2 GB Hafıza Kartı (M2®) ile geniş bir anı arşivi
Telefondan bilgisayara kolay aktarım için USB adaptörü (CCR-70)
Çizilmeye karşı korumalı mineral cam ekran ile yüksek kaliteli fotoğraf görüntüleme
Wi-Fi™ (DLNA kullanarak) ya da ITC-60 TV çıkış kablosu ile telefondan televizyona fotoğraf aktarımı
A3 boyutuna kadar çözünürlük kapasitesinde internet sitesine fotoğraf yükleme
GPS uyumlu fotoğraflar için geo-tagging ve navigasyon desteği
Yeni S302 Snapshot telefon: Stilinizi tamamlar!
Son derece kaliteli malzemeyle tamamlanmış; ince bir tasarım
Kolayca öğrenilebilen menüsüyle 2.0 megapiksel kamera
En iyi görüntüyü yakalamak için fotoğraf ışığı ile fotoğraf düzeltme uygulaması PhotoFix™
Video kayıt ve oynatma
20 MB dahili hafıza ve Hafıza Kartı Micro™ (M2™) desteği
USB, Bluetooth™ veya Memory Stick Micro™ ile kolay fotoğraf transferi
Cyber-shot™ telefon C905 ve kameralı telefon S302 modelleri, Sony Ericsson’un kameralı telefon geleneğine uygun olarak kamera yetkinliğini her anlamda en yüksek seviyeye çıkartan modeller. S302 birinci sınıf bir görüntünün yanı sıra ihtiyaç duyulduğu her an istenilen enstantaneyi yakalayabilecek güçte, kolay taşınabilir nitelikte… C905 ise 8.1 megapiksel kamerasıyla gerçek bir kamera görünümünde ve işlevinde…
kaynak

0 yorum: