7 Mayıs 2008 Çarşamba

HP Indigo’ya Uluslararası Başarı Ödülü

Bilgisayar ve Ağ Sistemleri
HP’nin, İsrail merkezli doğrudan pazarlama şirketi Oniya Shapira için gerçekleştirdiği baskı projesi ödül aldı. Geniş kapsamlı promosyon çalışmalarını yürütmek amacıyla yapılan projede 6 adet HP Indigo press w3250 kullanıldı. Proje, “Xplor Yılın Uluslararası Teknoloji Uygulaması” ödülüne layık görüldü. Ödül, Boston’da düzenlenen Xplor Doküman Üniversitesi ve Global Konferans kapsamında, Oniya Shapira’nın kişisel yazılım sağlayıcısı GMC Software’e takdim edildi. HP’nin yüksek hacimli ve tam renkli baskı çözümü, gelişmiş yetenekleriyle büyük övgü topladı.
HP Türkiye Görüntüleme ve Baskı Grubu Ülke Müdürü Fikret Ergüder, konu hakkında şunları söylüyor: “Oniya Shapira ve GMC, promosyon çalışmalarına yönelik baskıda yenilikçi ve trend belirleyici yaklaşımlarıyla övgüyü hak ediyorlar. Bu proje, dijital baskının neler başarabileceğine dair, dünya çapında iyi bir örnek. HP’nin böyle bir başarının parçası olması mutluluk verici.”
Oniya Shapira, Eylül 2007’de, müşterisi Cal (Israel Credit Cards Ltd.) için ayda 8 milyon posta sayfası üretmek üzere HP Indigo baskı cihazlarını kullanmaya başladı. Yüksek kalite ve tam renk gerektiren bu promosyon çalışmasında, farklı uzunluklarda kağıtlar basılıyor. Bu kağıtlarda, önemli açıklama ve faturalama bilgileri, yüksek değerli kişisel kuponlar ve promosyon teklifleri ile birleştiriliyor.
Yazılım tarafında, GMC’nin PrintNet ürünü, kredi kartı şirketinin kapsamlı müşteri ilişkileri yönetimi sistemindeki verileri kullanarak tamamen kişiselleştirilmiş içerik oluşturma imkanı veriyor. İleri düzey bir dijital ön uç (DFE) olan HP Indigo Üretim Yöneticisi, HP’nin dünya çapındaki BT yeteneklerinden faydalanıyor ve projenin önemli bir parçasını oluşturuyor. Oniya Shapira’da kurulan her bir HP Indigo Üretim Yöneticisi, PrintNet ile etkin bir biçimde entegre olmak üzere optimize edildi. Bu dijital ön uçlar, çok sayıda HP Indigo w3250 baskı cihazını yönetiyor.
Bu başarılı kampanya, kredi kartı müşterilerine daha fazla yanıt ve konuyla ilgili teklifler sunuyor, HP Indigo baskı cihazlarının sıvı HP ElectroInk kullanarak sağladığı gerçek ofset baskı kalitesinden yararlanıyor. Oniya Shapira’daki HP Indigo baskı cihazları, üstün kalitenin yanı sıra zorlu dönüş sürelerini karşılamak için gerekli güvenilirliği de sağlıyor. Oniya Shapira, müşterisinin faturalama döngüleriyle koordinasyon sağlamak için, her ay yapılan kredi kartı basımını, bir veri dosyasını teslim aldıktan sonra 96 saatte bitirmek durumunda.
Oniya Shapira’nın baskı operasyonunda kullanılan dijital baskı çözümü HP Indigo press w3250, ayda 4 milyon adede kadar, çift taraflı ve dört renkli A4/mektup ebadında baskılar üretmek üzere tasarlandı. Bu ürün, ticari baskı, doğrudan postalama, kitap ve elkitabı basımı ve fotoğraf hizmetleri için kullanılan, ofset kalitesinde renkli dijital baskı veren, dünyanın en üretken çözümlerinden biri. Dakikada 136 adede kadar dört renkli, 272 adede kadar iki renkli sayfa basabiliyor. En talepkar baskı hizmeti sağlayıcısını ya da baskı müşterisini bile memnun edecek derecede çarpıcı grafikler, canlı renkler ve keskin metinler üretiyor.
HP HakkındaHP, bireysel kullanıcılara, ev-ofislere ve büyük küçük tüm işletmelere global çapta teknoloji çözümleri sağlıyor. Firmanın sunduğu çözümler arasında BT altyapı sistemleri, global hizmetler, kurumsal ve ev kullanıcılarına yönelik bilgi işlem, görüntüleme ve baskı teknolojileri yer alıyor. 31 Ocak 2008’de sona eren dört mali yıl çeyreği sonunda 107,7 milyar dolar gelir elde eden HP, dünyanın en büyük BT firmaları arasında bulunuyor. HP ve sunduğu çözümler hakkında ayrıntılı bilgi için
hp adresini ziyaret edebilirsiniz.

0 yorum: