1 Mayıs 2008 Perşembe

Nokia, XpressMusic ürün grubunu iki yeni cihazla genişletiyor


Nokia, XpressMusic ürün grubunu iki yeni cihazla genişletiyor: 5320 XpressMusic ve Nokia 5220 XpressMusic.
Yepyeni ve şık tasarımlarıyla dikkat çeken Nokia 5320 XpressMusic ve Nokia 5220 XpressMusic, kullanıcılara üstün müzik ve eğlence deneyimi sunmak için hazır.
Konu hakkında bir açıklama yapan Nokia yetkilileri şunları ifade ediyor: "XpressMusic ürün grubumuz, üstün müzik deneyimlerini yenilikçi tasarımlarla bir araya getiriyor. Yeni cihazlarımız kullanıcılara içeriklere erişmenin yeni yollarını sunmanın yanı sıra, içerikleri paylaşmalarını ve arkadaşları ve topluluklarla her zaman her yerde etkileşim içinde olmalarını sağlıyor."
Nokia 5320 XpressMusic

3G eğlence özellikleriyle dinamik bir tasarıma sahip olan Nokia 5320 XpressMusic, benzersiz bir müzik deneyimi ve web 2.0 erişim olanağı sunuyor. Ses ile kontrol edilen yeni "Söyle ve Çal" (Say and Play) özelliği ile kullanıcıların favori sanatçı ya da şarkılarını dinlemek için sanatçı ya da şarkının adını söylemeleri yeterli oluyor.
Nokia 5320 XpressMusic'in önemli özellikleri arasında, özel XpressMusic tuşları, 3,5 mm'lik ses çıkışı, 24 saate kadar müzik çalabilmesi, son derece berrak bir ses kalitesi, 8 GB'a kadar genişletilebilen hafıza, HS-USB ile müzik içeriklerinin hızlı transfer edilebilmesi ve HSDPA ile verilere kolaylıkla erişilebilmesi yer alıyor.
Tam özellikli internet tarayıcısı, Ovi ve Nokia Search 4.1 erişimi ile kullanıcılar, içeriklere kolaylıkla erişerek paylaşabiliyorlar. Tüm bunlara ilave olarak, HSDPA cihaza yüklenebilen N-Gage uygulamasına kolay erişim olanağı sunulurken, özel N-Gage oyun tuşları gerçek bir N-Gage deneyimi yaşatıyor.
Nokia 5220 XpressMusic

Nokia 5220 XpressMusic, benzersiz, asimetrik tasarımı ile müzik içeriklerine, hareket halindeyken bile erişim olanağı sunuyor. Bir Nokia Xpress Music cep telefonunda ilk kez sunulan dahili boyun ipi ile cihaz, her yere kolaylıkla taşınabiliyor. Nokia 5220 XpressMusic'in diğer önemli özelikleri, 24 saate kadar müzik çalabilmesi, özel Xpress Music tuşları ve 3,5 mm'lik ses çıkışı.
Her iki cep telefonu da Nokia Music Store ile uyumlu olup müzik içeriklerinin yüklenmesine olanak tanıyor. Nokia Music Store ile kullanıcılar, temel ve bağımsız kategorilerden 2 milyonu aşkın şarkı, uluslararası ve yerli sanatçılar arasından seçim yapabiliyor, içeriklere kolaylıkla erişip bilgisayarlarına ya da doğrudan mobil bir cihaza yükleyebiliyor.
Nokia 5220 XpressMusic ve Nokia 5320 XpressMusic'in, 2008'in ikinci yarısında satışa sunulması bekleniyor
Hürriyet

0 yorum: